Voor een van onze relaties te Parkstad zijn wij op zoek naar een ervaren sous-chef. Naast het verzorgen van de mise en place, vervangt en ondersteunt de sous-chef de chef-kok in de volgende taken:
– Het organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in de banqueting, het restaurant, de spoelkeuken en het bewaken van de kwaliteit van gerechten ten behoeve van de gasten.
– Het toezien op de naleving van richtlijnen en procedures.
– Het opstellen van de menukaart, waarbij het bedrijfsconcept wordt ingepast in samenstelling en presentatie van de gerechten.
– Het bewaken van de efficiency en het uitvoeren van calculaties.
– Het regelen van de inkopen en het uitvoeren van de hygiënevoorschriften.
Beschik jij over een horeca opleiding, ruime ervaring, leidinggevende kwaliteiten, goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Salaris is in overleg met de opdrachtgever. Reageer direct en stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact op 045-5119800.