Over Merk

Vivette-OverMerkSinds 1999 ben ik werkzaam in de arbeidsbemiddeling en heb hierin alle facetten van A-Z doorlopen; van inhouse-consultant tot vestigingsmanager. Vanuit die passie voor het vak en alles wat met werk/arbeidsbemiddeling te maken heeft is MERK Personeelsdiensten opgestart.

MERK personeelsdiensten is MERKbaar anders, aangezien ik zeer gedreven ben en aandacht heb voor zowel de uitzendkracht alsook de werkgever. De persoonlijke aandacht voor de kandidaten in combinatie met één aanspreekpunt werkt uitstekend voor zowel de werkzoekenden alsook voor de opdrachtgevers.

Geen 9-5 mentaliteit en betrokken bij de vraagstelling vanuit de opdrachtgever. Ik ben ervan overtuigd dat je net in deze moeilijke tijd van duidelijke meerwaarde kunt zijn als uitzendbureau. Door een flexibele opstelling en oprechte belangstelling voor de vraag van werkgever en behoefte van de werkzoekende kun je een perfecte match maken.

MERK personeelsdiensten heeft voor klanten een bereikbaarheidsdienst voor bijvoorbeeld oproepdiensten.
Mijn streven is niet om het grootste uitzendbureau te worden, maar wel het bureau dat bekend staat om kwaliteit, daar waar het MERKbaar anders is.

Neem voor meer informatie contact op met Vivette Märker. Bel 045-5119800 of gebruik het contactformulier.