werkzoekenden

Onze diensten voor werkzoekenden

Werkzoekenden kunnen solliciteren op vacatures op onze website. Deze vacatures kunnen op basis van verschillende contractvormen worden ingevuld. De contractvorm is vooraf bepaald. Hieronder volgt een beknopte uitleg van de verschillende contractvormen.

Uitzendbasis
Een opdrachtgever zet een vacature uit bij Merk Personeelsdiensten, indien jij als geschikte kandidaat uit de bus komt, word je ter beschikking gesteld aan de opdrachtgever. Je wordt verloond volgens de inlenersbeloning, dit betekent dat je ingeschaald wordt volgens de cao die gehandhaafd wordt bij de opdrachtgever. Het salaris wordt per week of per 4 weken betaald, dit in overleg met de opdrachtgever. Bovenop je bruto-uurloon bouw je per uur reserveringen op voor oa vakantiegeld, verlofdagen. Op de loonstrook kun je bijhouden hoeveel dit is.

Payrolling
Werving & selectie wordt uitgevoerd door de opdrachtgever, de kandidaat wordt oa verloond via Merk Personeelsdiensten.

Detachering
De kandidaat krijgt een detacheringscontract met een start- en einddatum.

50+
Merk Personeelsdiensten vindt het interessant om vooral de 50+ kandidaten te bemiddelen. Temeer omdat hier veel expertise en ervaring zit en deze doelgroep uiterst gemotiveerd is en een toegevoegde waarde is voor een opdrachtgever.

het-merk-voor-werk
CAO voor uitzendkrachten
Op deze pagina kun je de nieuwste versie van de ‘CAO voor Uitzendkrachten’ downloaden en raadplegen.

Certificering
Merk Personeelsdiensten heeft als core-business instroom van kandidaten. Om hieraan volledige focus te kunnen bieden heeft Merk Personeelsdiensten er voor gekozen het back-office gedeelte uit te besteden aan een gecertificeerd back-office bureau. Hierdoor voldoet Merk Personeelsdiensten aan alle gevraagde/ gestelde eisen zoals NEN certificering, lid NBBU, SNA

Neem voor meer informatie contact op met Vivette Märker of bel 045-5119800.